Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle mesajlaşmak

Rüyada sevgiliyle mesajlaşmak

Rüyada sevgiliyle mesajlaşmak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kafasının karışacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle mesajlaşmak gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle mesajlaşmak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalettir.

Rüyada bir kızla mesajlaşmak yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ölüyle mesajlaşmak inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle mesajlaşmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına delalettir.

Rüyada telefonda mesajlaşmak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, borç batağına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkekle mesajlaşmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments