Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda mesajlaşmak

Rüyada telefonda mesajlaşmak

Rüyada telefonda mesajlaşmak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına delalettir.

Rüyada telefonda mesajlaşmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde ya da yaşadığınız yerde yapabileceğiniz değişikliklere odaklanmalısınız.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda mesajlaşmak kendisi için isabetli adımlar atacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada telefonla mesajlaşmak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, getirisi çok olan işler yapacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak yüzünün de yerlere düşeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle mesajlaşmak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak yeni fırsatlar sunulacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle mesajlaşmak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızla mesajlaşmak verimli ve bereketli işler yapacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments