Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, zor günlerin sona ereceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, emellere ulaşılacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla mesajlaşmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada telefonda mesajlaşmak ekonomik olarak kalkınacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle mesajlaşmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaşmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada biriyle mesajlaşmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, zor durumlara düşeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşla mesajlaşmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments