Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak gelişeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, çok sıkıntı çekeceğine, yaşamının tazeleneceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak gördüyseniz:

  • Akşama doğru rahatlayacaksınız.

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle mesajlaşmak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle mesajlaşmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulur.

Rüyada birisiyle mesajlaşmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekle mesajlaşmak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, iş hayatında saygı göreceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada telefonla mesajlaşmak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, evliliğinde mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla mesajlaşmak büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments