Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun biriyle mesajlaşmak

Rüyada küs olduğun biriyle mesajlaşmak

Rüyada küs olduğun biriyle mesajlaşmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğun biriyle mesajlaşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden etkilenmesini veya sizi takip etmesini istiyorsanız daha gerçekçi olmalı veya gerçeklere ulaşmaya çalışmalısınız.

Rüyada küs olduğun biriyle mesajlaşmak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle mesajlaşmak yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle mesajlaşmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada telefonla mesajlaşmak hataların düzeltileceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle mesajlaşmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda mesajlaşmak alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, iyiliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği erkekle mesajlaşmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments