Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla mesajlaşmak

Rüyada telefonla mesajlaşmak

Rüyada telefonla mesajlaşmak dileklerinin de kabul olacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet eder.

Rüyada telefonla mesajlaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi istemediğiniz şeyler yapmaya zorlamasına izin vermeyin.

Rüyada telefonla mesajlaşmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Rüyada telefonda mesajlaşmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle mesajlaşmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle mesajlaşmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, kişinin evlatlarının artacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaşmak yeni bir hayat kuracağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun biriyle mesajlaşmak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments