Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kirli işlere bulaşacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Seni tanıyanları şaşırtabilirsin.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak yeni malların alınacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına inanılır.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak işlerinin çok açılacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, herkesin takdirinin toplanacağına inanılır.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments