Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, sosyal ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ivme kazanıyor.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kafasını toparlayamayacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak zor durumların biteceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, büyük düşüneceğine yorulur.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak aynı zamanda da korunup kollanacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak esenleyeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments