Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak evini ve ailesini unutacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hayırlı bir karar verileceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, sorunların teker teker çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • İnsanlara daha fazla anlayışlı davranıyorsunuz.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına yorulur.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak yaşam standartlarını yükselteceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments