Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, hayırlı bir haber alınacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı parasal sıkıntılarınızı sona erdirebilir.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak herkesin istediği bir kariyeri olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, işlerinin yarıda kalacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya alamet eder.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments