Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak gördüyseniz:

  • Başladığınız işler bitirilmeyi bekliyor.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak hayatının adeta cennete döneceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, kısmetlerin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına tabir olunur.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet eder.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, keyifli sohbetler edeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments