Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski patronla telefonda konuşmak

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, dara düşeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, sermayesini kaybedeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada patronla telefonda konuşmak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, helal rızık yiyeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada patronuyla telefonda konuşmak çok büyük zararlar edileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada eski patronla konuşmak rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, güzel günlerin yaşanacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, onu cesaretlendireceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine işarettir.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments