Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize ulaşmak için yeni bir strateji geliştirebilirsiniz.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayaline kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşle telefonda konuşmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments