Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, işsiz ise işe gireceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çekilen hasretin biteceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak borçların artacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, doğru haber almaya yorulur.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada eski eşle telefonda konuşmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments