Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle oyun oynamak

Rüyada sevgiliyle oyun oynamak

Rüyada sevgiliyle oyun oynamak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle oyun oynamak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin, o zaman daha rahat ilerleme sağladığınızı görebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle oyun oynamak sosyal çevrenin değiştirileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada biriyle oyun oynamak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine inanılır.

Rüyada mezarda oyun oynamak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet etmektedir.

Rüyada halay oyun oynamak kazancın ikiye katlanacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada köpek oyun oynamak uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada savaş oyunu oynamak gittikçe çıkmaza düşeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla oyun oynamak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments