Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak

Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak

Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kendisine ev alacağına, uzaktan haberler işiteceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, patron koltuğuna geçeceğine tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla oyun oynamak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla oyun oynamak işlerinin açılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Rüyada arkadaşla oyun oynamak çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalet eder.

Rüyada denizde oyun oynamak düşmanlarının güçleneceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, güzel fırsatların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplanla oyun oynamak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada azeri oyunu oynamak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Rüyada silahlı oyun oynamak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments