Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karamsarlığa düşeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşmak ya da bazı sonuçlar elde etmek için alacağınız pozisyon ya da girişimleriniz istenilen sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak sahip olduğu nimetin artacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinle karşılıklı oynamak en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, hırsızlık yapacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıklı oyun havası oynamak büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle karşılıklı oynamak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, kafasını toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak patron koltuğuna yükseleceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oturmak zararların telafi edileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments