Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle kartopu oynamak

Rüyada sevgiliyle kartopu oynamak

Rüyada sevgiliyle kartopu oynamak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kartopu oynamak gördüyseniz:

  • Karmaşaya katılmaktan çekinmeseniz bile, size kimsenin yardımcı olmayacağını hatırlamanızda fayda var.

Rüyada sevgiliyle kartopu oynamak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, dünyasının iyileşmesine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle kartopu oynamak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınla kartopu oynamak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kartopu oynamak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, işlerinin hızlanacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına alamet eder.

Rüyada birinin kartopu attığını görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada kartopu atıldığını görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kartopu oynadığını görmek büyük bir mala sahip olacağına, hayattan yana keyif bulacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada büyük kartopu görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments