Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, işinde verimsiz olacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sorunların kalmayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle konuştuğunu görmek eğitimlerinin iyi olacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, işlerinin bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak maddi kayba uğrayacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin konuşmadığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine işarettir.

Rüyada sevgilisiyle konuşmamak işlerin eski haline döneceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments