Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Gereken desteği görmediğinizi hissederseniz, yılmayın, erteleyin.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını atacağına, güzellik ve hayır geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle konuşmamak borçların ödeneceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgili telefonda konusmak sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle konuşmadığını görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments