Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın sevgiliyi görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisiyle konuştuğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sıkıntılarından arınacağına, ardından yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin konuşmadığını görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments