Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle konuşmamak

Rüyada sevgilisiyle konuşmamak

Rüyada sevgilisiyle konuşmamak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle konuşmadığını görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle konuştuğunu görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, onlarla arasının açılacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgili telefonda konusmak üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments