Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle konuştuğunu görmek

Rüyada sevgilisiyle konuştuğunu görmek

Rüyada sevgilisiyle konuştuğunu görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, dini inançların güçleneceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, malından ve parasından olacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, ruhsal olarak etkileneceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisiyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için biraz daha gayret göstermelisiniz.

Rüyada sevgili telefonda konusmak dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, bazı ortak işlere gireceğine, makam edineceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, zenginliğe sahip olunacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin konuşmadığını görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada konuşmayan sevgili görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, büyük emekler vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın sevgiliyi görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments