Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle konuşmamak

Rüyada sevgiliyle konuşmamak

Rüyada sevgiliyle konuşmamak üzüntülü bir haber alınacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten şeylerin farkında olmayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak işlerinin daha kötüye gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, parasına da para ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak şansının her zaman kendinden yana gideceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle konuşmamak öz güven kazanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, karlı işler alacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisiyle konuştuğunu görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, geç de olsa huzura erileceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin konuşmadığını görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments