Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak evine huzur ve bereketin geleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak gördüyseniz:

  • Değişimi olumlu karşılamalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak sorunlarının her geçen gün azalacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, kendini uzun uzun tenkit edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sorunların bu sayede aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments