Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin konuşmadığını görmek

Rüyada sevgilinin konuşmadığını görmek

Rüyada sevgilinin konuşmadığını görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, barış için adım atacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin konuşmadığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız istemeden gireceğiniz bir durumdan memnun kalabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin konuşmadığını görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisiyle konuşmamak neşeli bir hayat süreceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak yaptığı işlerin günbegün artacağına, büyük başarılara imza atacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına delalettir.

Rüyada sevgili telefonda konusmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisiyle konuştuğunu görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle konuşmadığını görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments