Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle gülmek

Rüyada eski sevgiliyle gülmek

Rüyada eski sevgiliyle gülmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle gülmek gördüyseniz:

  • Tanıştığınız yakın bir dostunuzun eğitim ile ilgili sorunlarını birlikte çözmek için hareket edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle gülmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin güldüğünü görmek onu alkışlayacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye gülmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle gülmek pişman olacağı şeyler yapacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye gülmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin güldüğünü görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisini dövmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, yetki sahibi olacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments