Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle gülmek

Rüyada sevgilisiyle gülmek

Rüyada sevgilisiyle gülmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kimseyle konuşmayacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine inanılır.

Rüyada sevgilisiyle gülmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bundan sonra ne yapmanız gerektiği konusunda üzerinizde baskı kurmak isteyebilirler.

Rüyada eski sevgiliye gülmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle gülmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, ekmeğinin bereketleneceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin güldüğünü görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, günah işlemekten korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin güldüğünü görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye gülmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle gülmek huzurun kaçacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işarettir.

Rüyada babanın güldüğünü görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments