Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin güldüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin güldüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin güldüğünü görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin güldüğünü gördüyseniz:

  • Denemeden anlayamazsınız.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, gururlandıracak işler yapacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye gülmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin güldüğünü görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle gülmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisiyle gülmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin güldüğünü görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, geleceğine, verilen kararların geri çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye gülmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments