Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü gördüyseniz:

  • Ayağı yere basan ilişki, iş birliği ya da ortaklıkları tercih etmeniz gerekiyor.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin sana baktığını görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sana bakarken görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, insan sevindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye gülmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin güldüğünü görmek kazancın arttırılacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, doğru kararların alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments