Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye gülmek

Rüyada sevgiliye gülmek

Rüyada sevgiliye gülmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, büyük başarılara imza atacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir bebek sahibi olunacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye gülmek gördüyseniz:

  • Üst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Rüyada eski sevgiliye gülmek sıkıntıların sona ereceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle gülmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek endişelerin sona ereceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliye gülmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin güldüğünü görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisiyle gülmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin güldüğünü görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, makbul olmayan işler yapacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına yorulur.

Rüyada ağlamak sonrada gülmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments