Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisini dövmek

Rüyada eski sevgilisini dövmek

Rüyada eski sevgilisini dövmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini dövmek gördüyseniz:

  • Tartışmalar gereksiz vakit kaybı anlamına gelebilir.

Rüyada eski sevgili dövmek para ve makam sahibi olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisini dövmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, tatsız haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi dövmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisini dövmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, işinde dar boğaza gireceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilini dövmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisini dövmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına yorulur.

Rüyada eski arkadaşı dövmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments