Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye gülmek

Rüyada eski sevgiliye gülmek

Rüyada eski sevgiliye gülmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye gülmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir haline gelmesi sizi üzüyor olabilir.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye gülmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin güldüğünü görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle gülmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulur.

Rüyada sevgiliye gülmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisiyle gülmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin güldüğünü görmek güvensizliğini yeneceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kişinin tek başına kalacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments