Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin güldüğünü görmek

Rüyada sevgilinin güldüğünü görmek

Rüyada sevgilinin güldüğünü görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin güldüğünü gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Rüyada eski sevgiliye gülmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliye gülmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin güldüğünü görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin güldüğünü görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisiyle gülmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle gülmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada alay ederek gülmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments