Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle dolaşmak

Rüyada eski sevgiliyle dolaşmak

Rüyada eski sevgiliyle dolaşmak kişinin adeta gençleşeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sadece deneme amaçlı ya da iddialara istinaden girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle dolaşmak kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle dolaşmak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye altın takmak işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yeni bir işe gireceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, ticaretinin de hızlanacağına işaret eder.

Rüyada sürekli eski sevgilisini görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili ve onun yeni sevgilisini görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye misafirliğe gitmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ağladığını görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments