Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye altın takmak

Rüyada eski sevgiliye altın takmak

Rüyada eski sevgiliye altın takmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, para sahibi olacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye altın takmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamamanız yolunda giden şeyleri aksatabilir.

Rüyada eski sevgiliye altın takmak verimli işlere gireceğine, yaşamının tazeleneceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski altın yüzük takmak üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, kişinin afiyette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak malların çoğalacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden altın almak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet eder.

Rüyada eski alyansını takmak üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski perde takmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments