Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye misafirliğe gitmek

Rüyada eski sevgiliye misafirliğe gitmek

Rüyada eski sevgiliye misafirliğe gitmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye misafirliğe gitmek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada eski sevgiliye misafirliğe gitmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin kapısına gitmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle denize gitmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, üzüntülerin son bulacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments