Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili ve onun yeni sevgilisini görmek

Rüyada eski sevgili ve onun yeni sevgilisini görmek

Rüyada eski sevgili ve onun yeni sevgilisini görmek dünya mallarının çoğalacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, rahatının kaçacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili ve onun yeni sevgilisini gördüyseniz:

  • Aşırı ya da abartılı tepkiler vermek problemlere veya gelecekle ilgili belirsizliklere neden olabilir.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, lüks içinde olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin yeni sevgilisini görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, işine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski ve yeni sevgiliyi görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini yeni sevgilisiyle görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, kazançlı çıkacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle görmek parasına da para ekleyeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments