Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle dolaşmak

Rüyada sevgiliyle dolaşmak

Rüyada sevgiliyle dolaşmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, esenliğe kavuşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle dolaşmak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin ısrarları, baskıları ya da talepleri doğrultusunda ilerlemek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle dolaşmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle dolaşmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık dolaşmak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada mezar dolaşmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulur.

Rüyada arazide dolaşmak borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına işarettir.

Rüyada atla dolaşmak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir evde dolaşmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına inanılır.

Rüyada kabenin etrafında dolaşmak kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments