Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli eski sevgilisini görmek

Rüyada sürekli eski sevgilisini görmek

Rüyada sürekli eski sevgilisini görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, verimin her geçen gün artacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret eder.

Rüyada sürekli eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Üretkenliğiniz artıyor.

Rüyada sürekli eski sevgilini görmek mal ve mülk sahibi olmaya, sevgi dolu haberler alınacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, eşlerin boşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli eski sevgili görmek yeni bir eve taşınacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilini sürekli görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli eski sevgilisini görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada sürekli eski eşi görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli eski okulunu görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli eski ev görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments