Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin ağladığını görmek

Rüyada eski sevgilinin ağladığını görmek

Rüyada eski sevgilinin ağladığını görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin ağladığını gördüyseniz:

  • Kafalar dağınık olabilir.

Rüyada eski sevgiliye ağlamak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kendine döneceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisi için ağladığını görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte ağlamak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, anne baba duası alacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak sorunların bir bir çözüleceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisi için ağlamak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments