Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, birlikte bazı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı gördüyseniz:

  • Olumsuz tesadüflere ya da gelişmelere olumlu yaklaşarak üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak çok sevinçli haberler alacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kızıl saçlı görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz giymiş görmek kalbini tekrar hayata açacağına, mutluluk bulacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi beyazlar içinde görmek fakirlerin zenginleşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sevgili olmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments