Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, arzuların yerine geleceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, kazanç kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarını sorgulamayı bırakın.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek zor zamanların biteceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments