Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, övgü dolu sözler duyacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, bereketin artacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek mutlu günler yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, şifa ve moral bulacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments