Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yanağından öpmek

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, dileklerinin yerine geleceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, güzel huylarını terk edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına işaret eder.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, boş yere korku duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments