Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek işi ile gündeme geleceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, dertlerine çare bulacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, dargınların barışacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişiler var.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, doğru olanı seçeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna inanılır.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments