Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini yanağından öpmek

Rüyada sevgilini yanağından öpmek

Rüyada sevgilini yanağından öpmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz, oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, işlerinin yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments