Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini yanaktan öpmek

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek kapanan kapıların açılacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments