Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini yanağından öpmek

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Maddi ortaklıklar açısından şanslısınız.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, neredeyse kahrolacağına delalettir.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, ardından bu kişiye açılacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments