Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, onlarla ayrı düşeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmak dürtülerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, kendi işine sahip olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bereketin ve verimin geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek önemli bir makama terfi alacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments